Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen, poikkeuksena Ahvenanmaa.
Tilataksesi tuotteitamme sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.
Tuotteet ovat puodillamme Nauvossa. Tuotteita on saatavilla rajallisesti ja osaa tuotteista ei ole mahdollista saada lisää.
Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% tai 24%.
Toimituskulut lisätään lopulliseen ostohintaan.
Pidätämme oikeuden tuotteiden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSTAVAT JA –HINNAT

Lähetämme tilatut tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti.

Toimituskulu kotimaahan:
Postipaketti, nouto lähimmästä postitoimipaikasta tai pienlähetys joka toimitetaan postilaatikkoon: kaikki toimitukset saavat seurantatunnuksen joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle toimituksen yhteydessä. Toimituskulut lasketaan Shipitin sopimushinnaston mukaan automaattisesti ja ne näkyvät asiakkaalle ennen maksun suorittamista.

Nouto
Voit valita toimitustavaksi myös noudon puodilta Nauvosta aukioloaikojen puitteissa, jolloin toimituskulu on 0,00 euroa.

TILAAMINEN

Tämän verkkokaupan omistaa Suomen Saaristovaraus Oy, 0739487-4, jonka toimintaan kuuluu Saaristo Shop -puoti  ja tämä Saaristolahja-verkkokauppa Nauvossa.

Halutessasi voit rekisteröityä kaupan asiakkaaksi, jonka jälkeen seuraavat tilauksesi sujuvat nopeammin. Rekisteröityneet asiakkaat voivat myös seurata tilauksensa etenemistä tilausseurannasta.
Rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta toimivan sähköpostiosoitteen antaminen on välttämätöntä.

TIETOSUOJA
Asiakkaiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaan tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyssä. Asiakkaan sähköpostiosoitetta voidaan käyttää Saaristolahja-tuotteiden markkinoinnissa, mikäli asiakas on ilmoittanut tilaavansa uutiskirjeen.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina tällä hetkellä luottokortit (Stripe), ja Paypal, Apple Pay, Google Pay. Tutustu eri maksutapoihin ja löydä itsellesi parhaiten sopiva.  Hintamuutokset ovat mahdollisia, mutta voimassaoleva hinta on aina merkitty selkeästi tuotteen yhteyteen. Kaikki maksuihin liittyvät toiminnot käyttävät suojattua SSL-yhteyttä.

PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin uuden veroinen.

Huomioithan, että tilauksen Postista noutamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Jos olet unohtanut noutaa tilauksen postista ja se palautuu meille, voimme lähettää tilauksen uudelleen. Uudelleenlähetyksestä veloitetaan lähetyskulut.

Jos haluat palauttaa tuotteen, kerro siitä sähköpostitse (mieluiten vastauksena tilausvahvistukseen) ennen kuin laitat paketin POSTIIN. Kerro minkä tuotteen haluat palauttaa, koska olet sen ostanut ja mikä oli sen hinta. Palautuosoite on Saaristo Shop, Rantapolku 1, 21660 Nauvo. Palautukset VAIN POSTIN KAUTTA.

PALAUTTAESSASI Postin palvelupisteeseen, käytä saamaasi asiakaspalautustunnusta ja tällöin tulisi paketin päälle kirjoittaa palautusosoite, yrityksen nimi ja palautustunnus.

Palautamme tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle tilille viikon kuluessa palautetun tuotteen saapumisesta.

Asiakas VASTAA PALAUTUKSEN hinnasta Postin kuluttajahinnaston mukaan. Korvaamme palautuksesta aiheutuneet kulut vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen tai väärä.

PAKKAAMINEN
Palauttaessasi tuotetta, pakkaa tuote mahdollisuuksien mukaan samaan pakkaukseen. Erityisesti tekstiilituotteiden kanssa, on tärkeää pakata tuote ensin muoviin ja sitten vielä varsinaiseen lähetyspakkaukseen. Näin tuote ei mene pilalle esim. muiden lähetysten nestevuodoista ja se saadaan myytyä eteenpäin.

Pehmusta tuote pakatessasi asianmukaisesti, mikäli käytät muuta kuin alkuperäispakkausta. Me emme vastaa kuljetuksen tai huonon suojaamisen aiheuttamista, toimituksen aikana tuotteeseen tulleista vahingoista.

REKLAMAATIOT
Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.
Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee vahinkoilmoitus Postiin heti pakettia vastaanottaessasi.

UUTISKIRJE
Lähetämme sähköpostitse uutisia tapahtumista ja tarjouksista asiakkaille, jotka ovat antaneet siihen suostumuksen rekisteröityessään.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin tuotteisiin ja niiden toimittamiseen liittyen. Ota yhteyttä sähköpostitse saaristolahja@saaristovaraus.fi puhelimitse +358 (0)40 542 7815  ma-pe 10-16.